4 fläskkotletter. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 fläskkotletter Arla® Svenskt Smör ½ tsk salt 200 g champinjoner 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche 1 krm grovmalen svartpeppar ½ krm cayennepeppar 1 pressad vitlöksklyfta 1 msk hackad färsk timjan
Servera fläskkotletternamedsvampsåsen och kokt potatis. Bryn fläskkotletterna hastigt i en stekpanna med en stor klick smör och olivolja, tills de har fått en fin färg
Servera fläskkotletterna i svampsåsenmed valfria tillbehör. Lägg fläskkotletterna i en stekpanna och slå svampsåsen runt (se till att stekpannan är stor nog eller har höga kanter så att allt får plats)
Det blev en smakrik kycklinggryta som vi åt med färsk pasta. Så en timme med hjärtat i halsgropen, när hon och de andra gymnasterna gjorde volter och annat spännande
Men när jag klev upp hade det övergått till regn, så när vi åkte i väg var det bara en slaskig sörja på vägarna som senare blev värsta ishalkan med kraftig blåst dessutom
Perfekt att bjuda på till välkomstdrinken eller som igår att njuta av tillsammans med en kall cider. Gårdagens tilltugg som vi mumsade på före maten var både goda och smakrika
Har faktiskt inte haft något korvrecept med i bloggen sedan i februari, vad jag kan se. Använd gärna en kryddig korv du gillar för en extra smakrik korvgryta
Välj tjocka fläskkotletter så att de inte blir för torra. Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigt i ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphia visade sig bli en riktigt lyckad rätt
4 fläskkotletter. 1. Lägg de fyra kotletterna i en ugnsfast form. 2. Vispa samman de andra ingredienserna. 3. Häll vispet över kotletterna och grädda i ugn, 225 grader i ca 45 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.