Fläskkotlett med ossobuccosås & gremolata

mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 
4 portionsstora fläskkotletter

  • salt
  • 2-3 msk vetemjöl

  • 3 msk smör till stekning

  • finrivet skal av 2 ­citroner

  • 2 finrivna eller pressade ­vitlöksklyftor

  • 4 msk finstrimlad basilika

  • 4 msk olivolja
  • 2 gula lökar

  • 3-4 msk olivolja

  • 1 1/2 msk tomatpuré

  • 1 dl torrt vitvin, gärna ­matlagningsvin

  • 2 1/2 dl hönsbuljong, på tärning

  • cirka 350 g cocktailtomater

  • 1 tsk socker eller 1 msk flytande honung

  • färskpressad saft av 1/2 citron

  • 1 krm chiliflingor

  • gott bröd


Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.