Dela filén först på längden och sedan längderna i ca 4 delar beroende på hur lång den är. Peppra varje bit med five pepperskryddan och lägg dem i ugnsform
Vår sista lediga kväll från årets jul, nyår och mellandagar ägnades till en del åt middag i soffan framför tvn, ett glas rött och en halv film på det [såg The Judge som var helt klart sevärd så förhoppningsvis kan den ses färdig senare ikväll]
Servire la crema ancora calda con una spolverata di parmigiano reggiano. Frullare tutto con un frullatore ad immersione fino ad ottenere una crema omogenea
Låt allt koka upp och fortsätta sjuda på svag värme tills grytan är färdig. Du behöver. ca 500 g fläskfilé0,5 dl köttbuljong (jag tog min egen hemlagad)2-3 äpple (jag tog mina egna från äppelträdet i trädgården)1 gullök2 msk smör2 msk tomatpuré1,5-2 dl creme fraichesalt och pepparSå här gör Du
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.