Skär lövbiffen i strimlor. Förbered kantarellerna som sig bör, beroende på hur de ser ut. Hacka löken. Stek lök och svamp i hälften av margarinet i en panna
Så var det måndag igen och jag ska försöka få tid att rensa köket i veckan. Ingenting är där det ska vara och jag fattar inte folk som plockar ur diskmaskinen och sedan bara ställer det på ledig yta
När man är många så är det smidigt att laga mat som sköter sig själv i ugnen. Till maten igår serverades ris, men det hade varit lika gott med tex klyfpotatis, och då behövs inte lika mycket sås till
Jag stekte kotletter och till dem hade vi kokt potatis, brysselkål, gelé och en champinjonsås. När jag steker kotletter, så steker jag dem i smör i ett par minuter på varje sida och krydda med salt, peppar och lite grillkrydda, därefter lägger jag in dem i ugnen på 200 grader medans potatisen kokar
Som känt sedan tidigare är jag helt förälskad i min crockpot. Periodvis är jag väldigt duktig på att använda den och ibland mindre, men den är en fantastisk uppfinning
När jag såg det här receptet hos Landleyskök så hajade jag till av mixen sambal, senap och lingonsylt och mina smaklökar drog liksom ihop sig en gnutta men håll i er vad gott det blev