Stek under omrörning någon minut. Häll i vatten, grädde och strimlade tomater. 600 g fläskfilé. 11 strimlad rödlök. 12 pressade vitlöksklyftor. 12 dl matlagningsgrädde. 1500 g färsk fettuccine eller bandpasta. 2 Skiva köttet i 1 cm tjocka skivor. Stek i smör så att skivorna får fin färg, cirka 4 minuter. 3 Lyft ur köttet och lägg i lök och vitlök. Lägg tillbaka köttet, salta och peppra, låt småputtra icirka 5 minuter. 4 Koka pastan enligtanvisningen på förpackningen
Finhacka och fräs schalottenlökarna i smör, blanda i socker och låt detkaramelliseras. Tillsättrödvinet och reducera (koka ned) blandningentill ungefär en tredjedel
Vigrilladei helgen och fick kött över. Av det gjorde vi den här rätten. Om man inte har grillat kött över, kan man strimlafläskfilé och fräsa i smör med Piffi allkrydda och svartpeppar
Putsa och skiva köttet. Stek köttet i en stekpanna smör på båda sidortills det fått fin färg. Skala och skiva löken och lägg ner i stekpannan och fräs någon minut
400 g fläskfilé 1 gul lök 1 päron 6 dl pasta penne (eller liknande rörpasta) svartpeppar salt 3 dl grädde 100 g gorgonzolaost 1 dl valnötter, skalade olja, att steka i
Koka spaghettienligtanvisningen på förpackningen. Putsa fläskfilén och skär den i cm-tjocka skivor. Stek köttskivornaiMilda flytande margarin - några minuter på varje sida
Tänkte kikain och tipsa om en god fläskfilépasta som vi åt tillmiddagikväll. Jag och maken har hamnat itv-serieträsket, så om jag är vaken den tiden brukar det kunna bli ett avsnittistället
Putsa köttet fritt från hinnor och skär det ibitar. Skölj och ansa paprikorna. Skär dem i halvor, ta bort stjälk, kärnor och de vita delarna inneipaprikan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.