Tryffelsås ingredienser. Tid (1 dygn i kylen) tillagning ca 40 min / 2 pers. Först lite om. Jag brukar räkna ca 10-15 gr tryffel/pers (jag älskar tryffelsmaken)
Vid sidan ställer jag fram en tryffelsås och picklade gulbetor. Servera med tryffelsås och savoykål. Relationen mellan mig och short ribs av nöt är en ständigt pågående kärlekshistoria
Bakad rotselleri med ägg- och tryffelsåsPortioner. Ägg- och tryffelsås. 1 vackert rotsellerihuvud ägg- och tryffelsås 150 g äggulor 50 g smör 130 g crème fraiche färsk vintertryffel efter smak (eller inte alls) havssalt. 1 vackert rotsellerihuvud ägg- och tryffelsås
Tryffelsås. Fredag hela veckan känns det som och god mat står på schemat till kvällen. Men innan jag åkte hem ilade jag iväg på invigning till min väninna som är proffsfotograf och äger M Studio
Det blev nu Paolos tryffelsås med kyckling och spenat. Tryffelpasta med kyckling och spenat (4 port)4 st kycklingfiléer1 frp färsk pasta (gärna Paolos Tonnarelli)1 burk Paolos färdiga tryffelsås1 påse färsk bladspenatparmesanSkär kycklingen i bitar och stek i stekpanna
tryffelsås. tryffelsås. Koka pastan i saltat vatten, sila av och vänd ner den i tryffelsåsen. Tryffeltagliatelle med halstrad havskräfta, riven tryffel och parmesanTryffelbresyrer, tryffelhack eller tryffelsalsa finns ofta att köpa i delikatessbutiker eller i saluhallar
Räkor i krämig tryffelsås. Jag har precis kommit innaför dörren efter en skön powerwalk runt Växjösjön och känner mig extra hungring så nu måste ”förrådet” fyllas upp med lite kolhydrater
Men på Imprevist fick vi tryffelfylld ravioli med grädd- och tryffelsås. Vi lär få anledning att komma tillbaka till detta ämne då det finns 200 bilder på våra telefoner från vår härliga Barcelonaresa, men jag vill göra ett slag för hur fantastisk tapas kan vara
Jag lågtempererade filerna och serverade dessa med sommarprimörer, rödlöksconfit och en tryffelsås. Det kanske inte var optimalt eftersom tryffelsåsen tog lite överhand men vinet var gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.