Fläskfilégryta med bönor och soltorkade tomater
Mat-adoran
Mat-adoran
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 500 g fläskfilé i skivor
  • 1½ dl örtmarinerade soltorkade
  • tomater i små bitar
  • 3 msk örtmarinad från tomaterna
  • (kan drygas ut med olivolja)
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 msk soya
  • 2 vitlöksklyftor i skivor
  • 1 rödlök i skivor
  • 200 g champinjoner eller shiitake
  • i skivor
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 stor röd paprika i strimlor
  • 1 tsk salt
  • nymald svartpeppar
  • 3 dl buljong på fond, gärna med
  • italiensk smak, t ex Italy kalvfond
  • ½ dl hackad färsk timjan eller persilja
  • 1 burk borlotti- eller brytbönor, 400 g
  •  
  • Tillbehör
  • ev kokt pasta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.