Medanfläskfilén är inne I ugnen förbereder du dem andra momenten. Imponera på dina gäster meddenna maträtt som kommer få dem att häpna och känna att de är på restaurang fast de i själva verket är hemma i ditt vardagsrum
Penslapurjolökenmed smält smör och strö över rivet citronskal. Lägg upp citronbakad purjolök, jordärtskockskräm, sauterad spetskål samt bakad spetskål med vinägrett på fina tallrikar
Fast jag annars nästan aldrig köper färdig pommes så gör jag det just till fläskfilémed dragonsås. Har varit helt slut på kvällarna efter hela dagar med skidåkning och att fokusera så starkt på barnens åkning
persilja Servera med. salt och peppar. 600 g fläskfilé. 2 dl vatten. 600 g fläskfilé 3 msk smör 1 1 1 salt och peppar 1 st äpple 1 st gul lök 2 dl vatten 2 dl grädde 2 msk kalvfond 1 msk soja 1 msk torkad grönpeppar 1 msk konjak 1 msk majsredning Maizena Garnera med
Severa fläskfilénmedden balsamicorostade löken, jordärtskockspurén och morotsslantar. Penslafläskfilénoch stek den i smör i en stekpanna, så att den får vacker färg runtom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.