1100 g röktsidfläsk i strimlor. 120 blad färsksalvia. 1salt och pepparKoka potatisen mjuk i saltat vatten, vid servering krossa den grovt och toppa med övriga ingredienser. 1Stek sedan fläsk, 10 blad salviaoch lök gyllene och krispigt i 50 g smör. 1Krydda kycklinglevern med salt och peppar och stek den färdig i smör med lite salvia. 1Lägg upp kycklinglevern på potatisen och toppa med fläsk, salviaoch kapris samt lök
Servera medfärsk, kokt pasta och lite rucolasallad. Klipp ner laxen i mindre bitar och rör runt. Värm (bryn) tills laxen förlorat sin starka färg och blivit ljusrosa
När den är färdig blandas den medfärsk hackad persilja. En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grilladfläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Fläskfilémed gorgonzola ochfärsk fettuccine. Tillaga fläskfilénoch låt sedan puttra ihop med såsen. Koka pastan och servera allting med en enkel sallad
Grilladfläskfilémed confiterad vitlök och bacon gjorde jag på önskemål av min frus syster Maggie. Maggie gillar precis som jag att äta och laga god mat och hon tyckte att jag borde ha ett recept på grilladefläskfilé
GrilladFläskfilé. Putsa fläskfilén från fett och senor. Passa då på att göra fläskfilén. Skär majskolvarna i tre bitar och stek dem i en grillpanna med lite olivolja
Pressa de kokta potatisarna och blanda med äggen, krydda med salt & peppar. Potatisbullar är ultimata när du har lite kokt potatis från gårdagen kvar i kylen som du inte vet vad du skall göra med
Speck alto adige är förresten en slags lufttorkad, lättrökt skinka från södra Tyrol i norra Italien. Fläskfilé fylld med festaost ochsalvia, inlindad i speck alto adige
Gröna färska örter - jag tog persilja, oregano, dragon och mynta. Denna gång snabbmarinerade jag köttet med klassiska lammkryddor och lade i uppblött spån från eneris i grillen, vilket gav en lätt rökt smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.