En liten charmig Påskdessert med Jordgubbsmousse i en chokladkopp gjord med en miniballong som doppats i choklad och en platta på ett utstansat smörgåsrån, toppat med godispåskägg och lite rosa sockerströssel, men man kan ju naturligtvis toppa med vad som helst som man tycker om
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädde, socker och saffran. Låt sjuda i ca 5 minuter. Ta bort saffranskoket från plattan och rör ner gelatinbladen
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Koka upp grädde, socker, vaniljstång och frö och låt dra i 10 minuter
Här kommer ännu ett tips på en härlig efterrätt till midsommar. Receptet är från Mitt kök. Enligt receptet räcker det här till 4 portioner, men jag vill påstå att det räcker till fler
Fläderpannacotta med marinerade jordgubbar 4 port. Ett litet sista minuten desserttips inför stundande mathelg erbjuder vi i Mårtenssonska köket denna onsdag
Fläderpannacotta med limemarinerade jordgubbar (6 port). För ett par veckor sedan bjöd vi vänner på middag och dessa recept har jag ännu inte hunnit få ut på bloggen mitt i allt jobb och andra recept
En saftig chokladbotten med jordgubbsmousse, fläderpannacotta och italiensk maräng. Jag hällde också lite jordgubbsmousse och fläderpannacotta i små silikonformar för att kunna lägga dem ovanpå tårtan som fin dekoration
Göra fläderpannacotta med lime. Nej nu blommar löken. Fast det är snarare flädern vi syftar på, och allt annat som just nu står i full blom i vår natur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.