Fjällripa med risotto på matvete
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 ripor
  • á 400g
  • 2 msk smör
  •  
  • Risotto
  • 350 g taggsvamp eller 250 g trattkantareller
  • 1 liter vatten + 2½ svampbuljongtärning
  • 3 schalottenlökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 4 dl matvete
  • 3 dl vitt vin
  • 1½ dl torkade tranbär
  • 1 dl + ½ dl riven västerbottensost
  • Finrivet skal av ½ citron
  • 1 msk rapsolja
  • 3 msk Smör
  • Salt
  • Svartpeppar
  •  
  • Garnering
  • Salladsskott

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.