Vegan Low-Carb Cauliflower Risotto. Made with cauliflower "rice", this cauliflower risotto / low-carb risotto is a light and healthy alternative to traditional risotto
Blanda ner korv, persilja och ost i risotton och servera. Häll på ölet och låt koka in. Späd med den varma buljongen, lite i taget tills all buljong är slut och risotton är krämig, ca 20 min
Detta har gjort att risotton har fått ryktet om sig som en svårlagad rätt som många drar sig för att prova laga och trots otaliga tankar på det har det fortfarande inte blivit av för mig heller
Fräs lök och paprika i olivoljan på medelstark värme, tillsätt riset och rör om. Häll på vinet och låt koka in nästan helt under omrörning, tillsätt svamp och timjan, spä med någon deciliter fond och rör om
Sommaren har bestått av mycket pasta för vår del och idag var jag riktigt sugen påRisotto. I Italien äter man gärna risotto som en "Primo piatti", en förrätt
Jag påmindes om detta när jag häromdagen läste Peters inlägg om sin goda risotto. Min risottotillagning följer Jamie Olivers instruktioner till punkt och pricka, jag messar inte med perfekt koncept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.