Fisksufflé med skirat smörFisksufflé. En helt fantastiskt god maträtt som smakar som om den var från den finaste och dyraste lyxkrogen Världensbästa matblogg
Norsk fisksufflé Det är inte ofta man säger att en fiskrätt bara smälter i munnen, men den här gör faktiskt det. Till fyra portioner behöver du SMAKSATTA
Fisksufflé á la Deisy Koka ihop bechamelsåsen. Tag av såsen från värmen och rör ned ost, paprikapulver salt peppar och de tre äggulorna Tasteline
Lotta Lundgren - Fisksufflé Fisksufflén. 400 g fryst torsk, tinad. 13 ägg. 150 g smör. 13 msk vetemjöl www.coop.se
Allt-i-ett-mat, och så hej på en sväng Den fisksufflé jag lagade häromdagen, med förkokt torsk och risottoris, blev också väldigt fiskpuddinglik till smaken men med den nästan porrigt luftiga och lätta konsistens som är en sufflés egentliga existensberättigande Taffel
Enkel fisksuffle på purjolöksbädd Sätt ugnen på 200 grader. Koka fisken i lättsaltat vatten ca 10 min. Gör en redning av mjöl och mjölk krydda och rör i äggulorna samt den kokta fisken Matklubben.nu
Farmors fisksuffle´ Sätt ugnen på 175 grader. Separera äggulorna från torna. Spara vitorna i en stor bunke och låt gulorna ligga i en kopp Matklubben.nu
Klassisk fisksufflé Servera fisksufflén genast med kokt pressad potatis, skirat smör och gröna ärter. Sätt ugnen på 175 grader Matklubben.nu
Elisabeths goda fisksuffle 150 grader varm ugn. 45 minuter. Fräs ihop smör och mjöl och späd med mjölk. vatten och fond. Låt koka ihop några minuter Matklubben.nu
Görvelns slotts fisksufflé Fräs smör och mjöl. Tillsätt grädden och koka en tunn sås. Låt kallna. Vispa äggulorna som blandas i såsen tillsammans med den småskurna fisken Ica kuriren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.