Fisksoppa med saffranskräm
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st gul lök
  • 1 st fänkål
  • 2 st morötter
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 2 st potatis
  • 1 st burk krossade tomater
  • 8 dl fiskbuljong
  • 2 dl vin
  • 1 st lagerblad
  • 1 tsk timjan
  • 0.5 st saffran
  • 1 dl mellangrädde
  • 150 g torskfilé
  • 300 g räkor med skal
  • 150 g laxfilé
  • 0.5 st kräftstjärtar
  • salt och peppar
  • 2 dl crème fraîche
  • 0.5 st saffran
  • 1 dl parmesanost
  • salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.