Fiskgryta med fänkål och musslor
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • chilimajonnäs
  • 1 pkt saffran
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 5 dl vitt vin
  • 2 tärning fiskbuljong
  • 1 krm anchochili
  • salt
  • 800 g fiskfilé
  • 250 g frysta vongolemusslor
  • olja
  • 1.5 st fänkålshuvud
  • 1 st gul lök
  • 2 st äggulor
  • 1 tsk dijonsenap
  • 2 dl rapsolja
  • 2 msk sweet chilisås
  • 1/2 –1 msk chili
  • 4 skiva surdegsbröd
  • smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.