Ingredienser Portioner: 4 600 g torskfilé 900 g potatis 2 dl crème fraiche pepparrot, havssalt & citron 1 gurka Att ha hemma salt peppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken? Kupongen är laddad Kryddkvarnar 10 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong
4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Skala och koka potatisarna (under tiden som de kokar så gör du såsen). Potatismos. Det blev en skramling av vad som fanns i kyl och frys och det hela utmynnade i en väldigt god fiskgratäng med en gul- och grönprickig krämig sås
Häll över olja, peppar, timjan och krossade vitlöksklyftor. Lägg potatisarna på en plåt. 700 g färskpotatis, kokt och kall. 700 g färskpotatis, kokt och kall 3 msk olivolja 4 klyftor vitlök timjankvistar
Fiskgratäng. Skala potatisenoch koka den mjuk i lättsaltat vatten. Värm mjölken och häll den i moset. Spritsa ut det nu svalnade potatismoset runt gratängformens kanter
I onsdags inledde vi vårt påskfirande med en extra god fiskgratäng till middag och vi när frestade med en middagsbild på vårt Instagram, var det genast några av våra följare som efterfrågade receptet
Pressad potatis. Fiskgratäng med räkor och dill. Enkel att laga men med det där lilla extra som gör den lite mer lyxig än en vanlig fiskgratäng till vardags
Häll av vattnet och låt potatisen ånga av en stund. Smakrik, supergod och går att förbereda. Det har jag, men mer om det senare för nu tänkte jag först ge er detta kanongoda recept på potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.