Ingredienser Portioner. 4 600 g torskfilé 900 g potatis 2 dl crème fraiche pepparrot, havssalt & citron 1 gurka Att ha hemma salt peppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Ingredienser Portioner. 4 600 g vit fiskfilé t ex torsk eller sej 1 tsk salt 2 krm peppar ca 1 l matolja till fritering Ägg- och kaviarsås 4 ägg 1 rödlök 1/2 dl kaviar på tub 1/2 dl crème fraiche 1/2 dl lättmajonnäs 1 krm salt 1 krm peppar 1 dl finskuren gräslök 2 msk färskpressad citronjuice citronklyftor till garnering Panering 2 ägg 0,8 dl vetemjöl 2 dl panko eller ströbröd Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
I den här smarriga fiskrätten drygas fisken ut med rivna rotsaker. Hittar man inte persiljerot i affären går det bra med palsternacka eller kålrot istället
Hej och godkväll alla fina. Hoppas ni haft en fin torsdag. Min har spenderats till störst del på jobbet där det varit väldigt stressigt även idag, men det går det med