Fiskfrikadeller med dillsås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 liter vatten
  • 1 fiskbuljongtärning
  • salt
  • 350 g fiskfilé, t ex gädda, kolja eller sej
  • 150 g skinn- och benfri laxfilé
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk rivet citronskal
  • 1/2 krm kajennpeppar
  • 1/2 krm vitpeppar
  • 3 msk potatismjöl
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 2 dl kokspad
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 2 msk vetemjöl
  • salt, vitpeppar
  • 2 msk hackad dill
  • salt, peppar
  • kokt potatis
  • grönsaker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.