Fiskfiléfläta med chablissås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g laxfilé
  • 500 g torsk- eller spättafilé
  • en klick Svenskt Smör
  • 2 dl fiskbuljong
  • sockerärtor
  •  
  • Chablis-sås
  • 1 msk Svenskt Smör
  • 2 msk finhackad gul lök
  • 2 dl torrt vitt vin
  • gärna Chablis
  • 1 tärning fiskbuljong
  • 4 dl vatten
  • 2 dl Vispgrädde
  • 1 krm salt
  • 1/2 krm vitpeppar
  • 1 msk smör
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 tsk citronsaft

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.