SOCKERSALTAD LAXFLÄTA MED CHABLISSÅS OCH SMÖRSLUNGAD GURKA
MATSAFARI
MATSAFARI
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers)
  • 1 sida laxfilé
  • 2 tsk strösocker
  • 2 tsk salt
  • 1 citron (skalet)
  • 1 halv citron (saften)
  • 1 msk smör
  • 2 dl Chablis ( vitt vin)
  • 2 dl grädde
  • 1 halv purjolök
  • 1 knippe dill
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 krm salt
  • 1 tsk smör
  • 1 gurka
  • 2 tsk fänkålsfrö
  • 170 grader tills laksen fått en innetemperatur på
  • 56 grader Gör såsen under tiden som laksen står i ugnen
  • 15 minuter När
  • 5 minuter återstår av de
  • 15 så tillsätt vitpeppar, salt samt finhackad dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.