Fiskbullar med pressad potatis och romsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g fryst eller färsk fiskfilé
  • 1 liten skalad lök
  • 8 potatisar
  • ½ dl hackad dill
  • ½ dl vitt vin eller matlagningsvin
  • ½ dl potatismjöl
  • ½ dl matlagningsgrädde
  • 1 ägg
  • 1 tsk salt och vitpeppar
  • ½ tsk socker
  • Smör och olja att steka i
  •  
  • Romsås
  • 2 dl crème fraiche lätt eller vanlig
  • 10 cm purjolök
  • 2 msk vitt vin eller matlagningsvin
  • 2 msk orökt kaviar
  • 2 msk hackad dill
  • Salt
  • Peppar
  • Socker
  • Smör
  • Olja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.