Mycket godare än vår Svenska variant fiskbullar. Försökte gömma mig i vedboden för att slippa de klistriga bullarna, men hon var inte av den vänliga sortens släktingar
Gör små fiskbullar av smeten och stek dem på låg värme. Finhacka löken och fräs den snabbt. Lägg det samt övriga ingredienser i en mixer och mixa ihop det snabbt
Lägg fiskbullarna ovanpå med sin sås. Ät en sallad till. Fördela det över fiskbullarna. Fördela riset i 2 smorda eller 1 större eldfast form. 1 st fiskbullar. 60 g philadelphiaost
Lägg laxen i en ugnsform. Blanda färskost ,grädde och äggulan till en sås. Häll såsen över laxen och ställ in i ugnen, 200 C, ca 20 min. 4 laxfiléer. 1 äggula. ca 1½ - 2 dl handskalade räkor på burk (alt skala egna
Min bortskämda, gourmet son tycker egentligen inte om min hemmagjorda glass…. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur den (använder du inte vaniljstång, kan du hoppa över att värma upp grädden och direkt börja med att vispa äggulorna)
Mitt bidrag till årets julfirande var att baka något bröd och så några godisar, googlade lite och kom fram till detta enkla recept som kommer ifrån Ernst
Späd sedan med buljongen från fiskbullarna och mjölken. Skala och hacka lök och äpple. Gör en redning på mjöl och vatten och red av tills du tycker att det är lagom tjockt
Förlåt för den urusla uppdateringen men jag har ju börjat jobba nu efter att varit föräldraledig i ett år så det finns helt enkelt inte lika mycket tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.