Det är bara när man använder dåliga råvaror som man behöver fuska med tillsatser och smakämnen. Prova till exempel att göra en omelett med konventionella butiksköpta fabriksägg, komjölksbaserad ”fetaost”, bleka växthustomater och lågprisbacon
Gör små fiskbullar av smeten och stek dem på låg värme. Finhacka löken och fräs den snabbt. Lägg det samt övriga ingredienser i en mixer och mixa ihop det snabbt
Späd sedan med buljongen från fiskbullarna och mjölken. Låt detta koka upp och smaksätt med salt. Tycker det är godast att servera denna fiskbullegryta med kokt potatis och sallad
Klicka i en ganska så stor smörklick i ugnsformen och lägg sedan dit fiskbullarna. Efter halva tiden kan du ta ut formen och vända på alla fiskbullarna och sedan in igen i ugnen
Köper min på Hemköp men misstänker Ica's har samma innehåll med annan etikett. Fish cakes, fiskbullar, thaiSneglade på Donald Skehans recept och gjorde lite ändringar, lade till potatismjöl för fastheten och hoppade en hel röd chili
Hemmagjorda fiskbullarmed persiljerotmos. Stek med lite olivolja tills de har blivit fasta. Fiskbullar 20 st. 1 pkt (4 block) torsk1 ägg1msk fiberhusk1rödlök1msk matlagningsgräddeHacka rödlöken och förstek så den blir mjuk, mixa med fisken och fiberhusken och grädden. Koka 2 st persiljerot och mixa sedan med en msk keso och en msk matlagningsgrädde, salta. Dela ett kokt ägg 2 ggr och blanda med lite grädde, salta och krydda med dill. Utan tvekan topp 3 av allt jag har lagat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.