Fiskbullar med Räksås utan burksmak
Birgitta Höglund´s Mat
Birgitta Höglund´s Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Lax
  • Zucchini
  • 250 gr skinn och benfri
  • Lax
  • 2 dl riven
  • Zucchini
  • ½ dl strimlad
  • ½ dl finhackad
  • 2 msk Grädde
  • 1 msk Fiberhusk
  • 2 tsk pressad
  • lök
  • klyfta
  • 10 stora Med
  • 2 msk Smör
  • 5 cm Purjo
  • lök
  • 1 Tomat
  • 1 Vitlöks
  • klyfta
  • 1 msk
  • 1 tsk
  • 3 dl Vatt
  • 5 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.