Fisk och skaldjursbisque med tomat och fänkålschips
Bara mat...och lite till
Bara mat...och lite till
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Hummerskal
  • Fänkål
  • Vitt vin
  • Konjak
  • Tomatpuré
  • Fiskfond
  • Grädde
  • Marulk (eller annan fast fisk, t.ex torsk)
  • Scampi
  • Pilgrimsmusslor
  • 80 gradig ugn tills knapriga, tar ca: 3 timmar Finhacka grönsakerna och hummerskalen till bisquen. Fräs skal och grönsaker i olja tills de tar färg, späd med vitt vin, konjak och fiskfond och tillsätt tomatpurén. Låt koka under lock i 30 minuter, sila sedan bort skal och grönsaker, reducera ned till hälften, späd med grädde och smaka av med salt och peppar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.