Bryn krossad vitlök i oljanLägg i den gula hackade löken och kycklingen och rör omLägg i det kokta riset och stek under omrörning Lägg i fisksåsenoch vitpeppar och rör omPutta allt åt sidan och lägg i äggenRör om tills äggen börjar bli klara och blanda alltLägg upp på en tallrik och strö över korianderServera med lime och gurka Bättre än nässpray
Dagen till ära lagade jag till en ny fiskrätt med färska örter och en hint av citron. Idag har jag tillbringat eftermiddagen med att laga ett nytt fiskrecept i sällskap med en fotograf från Expressen
Prova till grillad eller rökt fisk, exempelvis makrill eller röding. Jag grillar helst på kolgrill då det är mest miljövänligt och undviker alla former av tändvätska
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Är du osäker på om fisken är genomstekt kan du baka dem en stund i ugnen efter att du stekt dem
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.