Fisk- och kräftburgare med löjromsdressing
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 170 g kokta skalade kräftstjärtar
  • 300 g vit fiskfilé
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 krm dillfrö
  • 2 msk finhackad dill
  • 1 litet ägg
  • 1-2 msk smör
  •  
  • Löjromsdressing
  • 4 msk löjrom (ca 60 g)
  • 1 ½ dl lätt creme fraiche
  • 2 msk hackad gräslök
  •  
  • Servering
  • 4 skivor vitt bröd
  • 150 g lättkokt
  • späd sparris
  • Citronklyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.