Servera den frasiga fiskenmed mos. Blanda ströbröd, rostad lök och persilja med smält smör. Ströbröd, rostad lök och persilja till täcket att lägga ovanpå fisken
Sätt ugnen på 200 grader, Lägg fisken i en smord ugnsform. Bred ut blandningen över fisken och grädda i ugnen i cirka 20 minuter. 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja). 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja) 2 dl crème fraîche 2 klyftor vitlök 1 msk grov fransk senap 1 krm salt 1 dl Västerbottensost, riven 3 msk persilja, hackad
Servera fiskenmed rotsaksmos och citronklyfta. Strö ströbrödsblandningen över fisken. Skala och finhacka löken och blanda med ströbröd, citronskal, pressad vitlök och persilja
Fiskcurrymed äpple och broccoli. Vi äter för lite fisk. Lax med grönt parmesantäcke. Den här varianten med spenat åt vi förra veckan med kokt potatis och en sallad med senapsdressing
Tina fiskblocket. Servera gärna med ris och grönsaker. Lägg fiskblocket i en ugnsfast form. Rör ihop creme fraiche, senapen och den hackade löken och bre över fisken
Krydda med citronpeppar. Vi åt en väldigt god fiskrätt häromdagen som jag måste tipsa om. Vi är ganska dåliga på att äta fisk här hemma så när man hittar ett recept som alla gillar får man verkligen lägga det på minnet
Panerad fiskmed kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Jag brukade bokstavligt dränka tallriken med såsen (jag gör det fortfarande)
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.