Fisk med dill, ingefära och gurkmeja
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g fast vit fisk som kattfisk
  • torsk
  • hoki
  • abborrfilé
  • 2-3 msk olja
  • 3 dl grovhackad dill
  • 6-7 salladslökar
  •  
  • Marinad
  • 2 msk fisksås av god kvalitet eller 2 msk mam tom (fermenterad räkpasta)
  • 2 tsk gurkmeja
  • 2 msk finhackad galanga eller färsk ingefära
  • ½-1 tsk finkrossad svartpeppar
  • 1 msk olja
  • valfritt
  •  
  • Tillbehör
  • 250 g risnudlar
  • Strimlad grönsallad
  • Färsk koriander
  • Mynta
  • Asiatisk basilika (fråga efter pertillablad eller tia to i din asiatiska affär)
  • 2 dl osaltade
  • krossade och rostade jordnötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.