Servera fiskenmedkoktpotatis och ärtor. Fisk. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blirgenomskinlig
Ta lagom stort foliepapper för din frusna fisk. Lägg fiskenifolien. Börja med att fylla en kastrull med vatten, salt och några droppar olja eller en klick smör
Lägg på fisken ovanpå potatisentillsammansmed ägghacket,pepparrot och citronskal. Skär fiskenilite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fiskni har
Lägg sedan potatisarna på en ugnsplåt med bakplåts papper. Idag blev det fiskmed kraschad potatisi ugn, skolans goda sås ( något omgjord) och syrligvitlöks sallad
IngredienserPortioner. 4 750 g kokt, kall potatis (750 g motsvarar 8-10 st) 4 dl mjölk (3 %) 2 msk vetemjöl 1/2 msk smör eller margarin 1 krm peppar Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Lägg fiskeni en ungsform med salt och peppar med tomater imitten och häll på blandningen du gjort. Salt, vitpeppar, svartpeppar och så tog vi även litefiskkrydda
En riktigt god fiskrätt som är lätt att laga. Rätten funkar fint även medâ€gammalâ€potatis. Den tar litetid eftersom potatisen ska bli klar i ugnen men det är ju bara vänttid och intearbetstid
Servera potatisentillsammansmedfisken. Ta bort skinnet från fisken och bryt ner imindrebitar. Tillsätt mjölk, grädde, fond och senap samt smaka av med salt och peppar Låt blandningen tjockna i stekpannan under omröring
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.