Kall dillsås (skolans fisksås)- Recept HÄR. Potatismos- Recept finns längre ner på denna sida. Den absoluta höjdpunkten när paneradfisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn
Fiskfilenpanerade jag i en klassiskpanering med mjöl, ägg och ströbröd. Idag blev det fisk med kraschad potatisi ugn, skolans goda sås ( något omgjord) och syrligvitlöks sallad
Stekt paneradfisk. En av de mest populära rätterna där var stekt fisk med kall sås. Det hade varit gott med en citronskiva på toppen, men det hade viingen hemma så det fick jag klara mig utan denna gång
Enligt LCHF man ska undvika spannmålsprodukter och vad gör man om man gillar stek paneradfisk. Ja, man använder malda hasselnötter att panera ivilkenfisk som helst
mjöl och panko tillpanering. smör och rapsolja att steka i. 400 g fiksfilé (torsk, kolja eller sej). 1½ dl gräddfil. 1 tsk dijonsenap. 1 dl hackade örter t ex dill, persilja, gräslök 1 dl hackade örter, som dill, gräslök, persilja
Panerad falsk fisk är en lite annorlunda vegetarisk maträtt. "Fisken" görs av en stelnad, tjock mannagrynsgröt som sedan dubbelpaneras och steks i smör, precis som man brukar göra med vanligfisk
Lime-ochpersiljeaioli. En paneradfisk, sparris och en aiolitill, mejerifritt med andra ord. Idag blev det fisktillmiddag, en rätt som går fort att göra, perfekt vardagsmat
Paneradfisk är en gammal klassiker som jag nästan glömt bort. Elsa hade fått fiskpinnar på förskolan en dag och tydligengillat det jättemycket, så då tänkte jag att det kan ju vara värt att göra ett försök med även hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.