Bryn kycklingfärsen i omgångar i wokpanna. Fast jag håller med henne gällande asiatisk mat. Fräs lök, chili, ingefära och vitlök i olja och blanda i kycklingfärsen
Asiatisk kycklingfärsmed koriander och chili. Den mesta av färsen rullade jag faktiskt, tillsammans med isbergssallad, in i rispapper till färska vårrullar
Fräsk kycklingfärsen i oljan tillsammans med vitlök, ingefära, chili och riven morot. Tillsätt sesamolja en sked i taget och smaka av med salt och peppar
Fräsk kycklingfärsen i oljan tillsammans med vitlök, ingefära, chili och riven morot. Tillsätt sesamolja en sked i taget och smaka av med salt och peppar
Smaka av med salt. En fräsch förrätt som passar bra innan en tyngre varmrätt. Välj färsk frukt, eller “fuska” genom att köpa fryst, färdigtärnad i butiken
Lägg ner tillsammans med de andra grönsakerna och woka i någon minut innan du blandar i nudlarna. Servera till laxen, toppa med några färska koriander och myntablad
Rör om så all choklad smälts ihop med gräddblandningen. 400 g mandelmassa3 äggvitor2 ½ dl strösocker»Rör ihop & kör med elvisp 1 minut, till en smet utan klumpar
Jag gillar verkligen de asiatiska smakerna. För ett tag sedan gjorde jag en asiatisk sallad med nudlar, ingefärsmarinerade morötter, edamamebönor, röd chilifrukt, avokado och edamameröra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.