Tänk ändå vad bra att sånt kan ändras, annars hade jag ju aldrig fått för mig att testa dessa friska fishcakes/fiskbiffar/-burgare som jag hittade hos Moman för ett bra tag sedan och jag hade säkerligen inte gjort dem en andra gång idag
Frysfisk passar perfekt att mala och använda som bas för fishcakes. Fishcakes, 2 pers. Helgerna i maj ger inte överdrivet många tillfällen för matlagning
Asiatiska fishcakesKokt torsk med klassiska tillbehör. I tisdags friterade jag asiatiska fishcakes som får stå för den sida av mig som tycker om mat där olika smaker och kryddor blandas (såsom är vanlig förekommande med asiatisk mat), och i fredags blev det kokt torsk med tillbehör som får stå för den del av mig älskar det rena, svenska där varje smak och råvara får tala för sig själv
1. Lägg fisken i en matberedare och mixa i några sekunder till en slät smet. Tillsätt fisksås, ägg, koriander, currypasta, chili, vitlök, ingefära, limeskal och limejuice och mixa igen tills allt har blandats
De fishcakes vi lagade i Issaya Cooking Studio var helt enkelt fantastiska. Det är sannerligen på tiden att jag skriver om den andra matlagningskurs jag och vår äldste son fick delta i under vår Thailandsresa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.