Fishcakes med peruansk bönsalsa, rostad majscrème och färsk koriander
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 1 3/4 dl basmatiris
  • 1 burk majs (340 gr)
  • 1 vitlöksklyfta Olivolja
  • 1 dl gräddfil
  • 1 krm salt
  • 1/2 grön chili
  • 1/2 röd paprika
  • 1/2 rödlök 1/2 kruka koriander
  • 1 burk svarta bönor (285 gr)
  • 1 krm salt
  • 1 lime
  • 1/4 dl ströbröd
  • 1/3 dl mjölk
  • 300 gr torskfilé
  • 1/2 kruka koriander
  • 1/2 grön chili
  • 1 äggula 2 krm salt
  • 1/2 isbergssallad
  • Sätt ugnen på 250°.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.