Fett gott fläsk!
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers Gör fläsket dagen innan så har det massor med smak dagen efter
  • 600 g sidfläsk
  • 2 vitlöksklyftor Rivet skal av en citron
  • Flingsalt
  • 1 tsk krossade blandade kryddor (kryddpeppar, rosépeppar, vitpeppar, svartpeppar)
  • svartpeppar
  • 2 dl olivolja
  • 125 g smör
  • 12 kokta färskpotatisar i bitar
  • 2 dl äkta majonnäs
  • 2 dl gräddfil
  • 1 msk dijonsenap
  • ½ rödlök
  • 2 msk kapris
  • 8 fint skivade rädisor
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 skvätt citronsaft
  • Svartpeppar
  • 500 g babyspenat och blandad sallad
  • 100 g strimlade gröna bönor
  • 3 skivade knipplökar
  • 6 skivade rädisor
  • 2 msk olivolja
  • flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.