1. Riv halloumin, skala och riv rödbetor och vitlök. Ett bra sätt är att finriva två av rödbetorna och grovriva en för att få en skön konsistensbrytning
Ikväll blev det en ny lite hetare Rub till fläskfilé. Jag blandade egentligen kryddor lite efter smak, och det blev succé till fläskfilé med sötpotatis och aubergine
Det här var helt enkelt så bra att det slungade mig hela vägen tillbaka till Pyttes. Fina Kajsa kom över på spontanbesök igår, och jag vet att hon gillar lax
Sätt ugnen på 200 grader. Börja med att blanda alla ingredienser till vinegretten och ställ kallt. Ta bort blasten och lägg rädisorna i kallt vatten, gärna med lite is i
Hej fredag och hej (snart) helg. Det här inlägget skrev jag tidigt i morse (05. 35) för att vara exakt. är ni läser det här sitter jag fastklistrad på en stol med näsan över en bok
Finhacka schalottenlöken och puttra den i balsamvinägern i ca 2 minuter. Skär smöret i tärningar. Tag kastrullen från värmen och vispa ner en smörtärning i taget
Här har jag kryddat den med lite goda kryddor och sedan grillat den i ugnen. Lax är suverän enkel och snabblagad och nyttig mat som jag gärna gör någon gång i veckan
En gång åkte vi runt i de låga bergen norr om Verona. Stannade i Negrar och besökte vinkooperativet som en gång lär ha uppfunnit Amarone, vinet gjort på torkade druvor
Såklart blev det grillat alla kvällar och grillad cote de boeuf med gremolata är en klar favorit. Äntligen semester och denna sommaren var vi 10 dagar på Franska rivieran