Hittade en rumpstek i frysen som jag ugnsbakade med fetaost, kalamataoliveroch chiliflakes. Den blev jättemör och fin med ett brunt och fint yttre och ett härligt rosa innehåll och en explosion av smaker
Blanda såsen med kålen och moroten, smaka av med svartpeppar och honung. Strimla 350 g vitkål/spetskål och finriv 1 morot. Lägg i en skål och häll sedan 1 tsk salt och 2 tsk vitvinsvinäger över, låt stå några minuter. Blanda 2 dl crème fraiche, 2 msk majonnäs, 2 dl riven cheddar, 1 finhackad grön chili och skurna örter (jag tog persilja denna gång). 1 tsk salt och
Boquerones – strömming på spanskt vis med chili och färska örter – perfekt på kräftskivan. Avnjut måltiden tillsammans med kokt potatis eller på kräftskivan
Du kan även välja att ha i hela oliver, eller att strimla paprikan istället för att hacka den. Arbeta med en stavmixer eller mixer till en någorlunda jämn massa och blanda ner de hela quornbitarna
Efter att ha rest i både Thailand och i medelahavsområdet har jag dock fått upp ögonen på bläckfisken som råvara, den är både enkel att tillaga och fortfarande relativt billig att inhandla
) Jamie Olivers delikatesspotatis med vitlök och rosmarin. Tack och lov för det - för då kunde jag se om just det här avsnittet några gånger och försöka skriva ner vad han egentligen gjorde med de där potatisarna
Stek köttfärsen, krydda med salt och chilipeppar. Smaka av med mer kryddor. När jag bodde ensam (för evigheter sen) så åt jag sån här "gammeldags" chili con carne, gjord på köttfärs, rätt ofta och tyckte att det var riktigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.