Fetaostgratinerad laxfilé med rödbetsrisotto
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 500 gram lax , benfri Fetaostcreme 2 dl matlagningsyoghurt 200 gram fetaost 1 tsk rosmarin 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Garnering 1 ask krasse Rödbetsrisotto 5 dl grönsaksbuljong 400 gram rödbetor 2 msk smör 2,5 dl avorioris 1 st gul lök(ar) , finhackad 3 msk olivolja 0,5 dl parmesanost , riven 1 st vitlöksklyfta(or) , finhackad Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.