Det var dags för fiskdag idag, med bacon- och parmesansmak. Jag använde färdiga portioner av torskrygg, men det går lika bra med hel fisk, dock förläng då tiden i ugnen
Börja med att blanda mejerierna med buljongtärningarna och låt det hela koka upp. Fisk och Skaldjur,. Skillnaden är att jag gjorde den i dubbelsats till huvudrätt, samt med ett skaldjurstäcke istället för svampstuvning
Gott och hyfsat enkelt, särskilt om man har en matberedare till degen Den här pajdegen blir faktiskt krispig och kan så klart fyllas med din favoritfyllning
Hade kunnat toppa fisken också med osten och peston, men lite ombyte skadar aldrig. Lade ner hela tomater i formen tillsammans med falukorven, så de fick bli klara samtidigt
Stek den i smör på medelvärme. Skala och hacka löken. Skiva och strimla korven. Lägg i löken, tomatpurén, sambal, crème fraiche, grädde, den pressade vitlöken, salt och peppar
Servera med rivna morötter, sallad eller coleslaw. Blanda allt och häll i en smord ugnsform. Det här receptet har jag sparat på länge men aldrig testat
En intensiv helg med alldeles för lite bloggande är nu över och en ny arbetsvecka är här. Det var så gott med den italienska lchf-pajen så jag var tvungen göra en ny variant på paj/omelett förra veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.