Har ni kvar grillvädret. Det har inte vi. Oj så det har blåst i dag och fortfarande blåser och temperaturen har sjunkit rejält så nu känns det inte som sommar nå mer
Lagade en riktigt smarrig rätt härom dagen, nästan det godaste jag lagat sa Robban. Blev faktiskt riktigt nöjd själv – järparna blev väldans smakrika och saftiga
Ta upp kycklingfiléerna och sära skivorna. Mosa osttärningarna med en gaffel. Klicka lite ostfyllning på varje kycklingskiva, lägg på ett salviablad och rulla samman
Ännu en dag i solen och värmens tecken. Jag har tagit det lugnt hemma på altan förutom en sväng till Kvantum för att fylla på med lite frukt och grönsaker
Börja med att ställa ugnen på 200°. Tomatsås. Hacka den gula löken, som du ska ha till tomatsåsen. Blanda ihop såsens alla ingredienser i en kastrull (pressa i vitlöken)
Sätt ugnen på 225°. Halvtina degen i en blöt handduk. Blanda ost, peppar och mynta. Ta loss ett degark (12*12 cm) i taget och låt resten ligga kvar i handduken
5 minitomater. Så var vi hemma igen efter besök i svågerns sommarstuga. Barnen var vrålhungriga och fick äta lite rester medan jag susade iväg till Willys för att inhandla det som inhandlas måste
Servera pasta med baconsåsen och minitomaterna. God kväll ute i höstrusket. Dagen har gått jättefort, mötesdag på jobbet när chefen är i stan och sen raka vägen hem för kvällsmat, bus och läggning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.