Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta och detta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
6 1 liten sötpotatis (1 st motsvarar ca 200 g) rapsolja (till pensling) 1 krm salt 1 dl valnötter 1 msk flytande honung (+ extra till servering) 100 ädelost färsk rosmarin Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Pajdegen är glutenfri och "lätt att ha att göra med", men den som tål gluten kan givetvis byta ut de glutenfria mjölsorterna mot vanligt vetemjöl eller dinkelsikt, och då utesluta fiberhusken
Häll på glöggen och täck med plastfolie. Servera med fikon och mandlar. Skär osten i skivor. Lägg ost, russin, stjärnanis och lagerblad i en liten form
Smula ner ädelosten och krydda såsen med timjan, peppar och lite salt. Jag lagade den här goda gratängen, som jag serverade tillsammans med kokt färsk broccoli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.