Sätt ugnen på 200 º. Koka upp vatten med lite smör. Tillsätt riset och låt koka upp, tillsätt mjölken och låt småkoka tills det blir en gröt, ca 40 minuter
Läs även andra bloggares åsikter om Ädelost , Ädelostpaj , Favoritpaj med ädelost 4 personer D. Favorit med Äldelost* Ugn 200 ° 4 personer Det här behöver du
För att ta tillvara på en del av årets bär, letade jag fram ett gammalt bortglömt favoritrecept som jag svängde ihop medan middagspastan kokades på spisen - Margits vinbärskaka
Den här pajen är en favorit här hemma. Pajdegen är glutenfri och "lätt att ha att göra med", men den som tål gluten kan givetvis byta ut de glutenfria mjölsorterna mot vanligt vetemjöl eller dinkelsikt, och då utesluta fiberhusken
Det blir mycket plommon nu och jag får tydligen inte nog av dem, antagligen för att de inte är så. otroligt söta utan har en anings bitterhet och mycket syra
Denna vegetariska paj kommer från arla och är en återkommande favorit hos oss. De flesta av er har väl ett par favoritrecept som ni gärna lagar titt som tätt på ungefär samma sätt
Veckans kladdkaka en riktig favoritpaj som jag gjort om till en kladdkaka och det är Banoffeepajen. Förra fredagen postade jag min marängsvisskladdkaka med jordgubbar & cocosprickar och jag tänkte att jag kör vidare på en ny fredagskladdis denna fredagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.