Desserten blev alltså en mandeloch citronbotten med färska bär och italiensk maräng. Som avslutning så gjorde jag en dessert som jag haft i tankarna länge – något med färska bär och italiensk maräng
Rabarberpajmedmaräng. Finfördela fettet tillsammans med mjöl och socker, tillsätt sedan vatten. Resultatet blev en paj med lite väl många arbetsmoment men attans så god
Egentligen för varmt och jag tog ut den för att den inte skulle brännas. Fem vitor fick bli maräng. Vispa vitorna tillsammans med ca 1 1/2 dl sukrin. Mixa ca 2 dl sötmandeloch vänd i. Smetade ut allt på plåt och in i ugnen 200 grader ca 30 min
1 lime, saft och cest. 1. Dela kycklingen i valfria bitar. 2. Blanda alla ingredienser till marinaden. 3. Marinera kycklingen i minst 2h, helst över natten
Det var min äldsta dotters barndomskamrat och bästa vän Hilda som gifte sig med sin sambo Martin, ochmed lilla dottern Elisabet som söt och lite motsträvig brudnäbb
Fluffig och festlig paj med många ägg och grädde. Blanda med resten av ingredienserna. Jag har en plastmapp där jag lägger recept som jag river ut från tidningar och vill testa
påstod att det var ett gammalt djungelordspråk men hur många rabarberpajer Fantomen lagat till låter vi vara osagt) För en rabarberpaj om året brukar vi ändå få till, oavsett hur sällan vi sötfikar
En fantastiskt god kombination av apelsin och choklad. Ont om tid är det också gott om så idag jobbar Bevemyrs pragmatiskt och slår fyra goda flugor i en smäll och bloggar ett helt gäng med juliga godisrecept på en gång
Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.