Chokladbrowniesmedsmakav lime och turkisk peppar blev det och den föll oss båda i smaken. Skönt med en extra ledig dag mitt i veckan och just denna onsdagen har ägnats åt lite olika välbehövliga sysslor i hemmet
Häromdagen gjorde jag denna goda fudgepajmedsmakav salt kola och det går inte att sluta äta, livsfarligt och ihop med glass och färska bär ska vi inte tala om, mums
Detta blir en sockrig fudge och lite torr och smulig i konsistensen i jämförelse med den fudge som jag brukar göra som är baserad på skumtomtar eller annat segt godis
Exempelvis kan man smaksättamed kardemumma, kanel, lakritsgranulat, polkagriskross, citron eller apelsinzest eller som nu medmed en smakav whiskey som smakarav äpple och kanel
Själv ska jag så snart det här inlägget är nedprintat ge mig ut i köket och koka lite baileysfudgemed rostade hasselnötter och en kola med apelsin- och stjärnanis
fantastisk. Kola-kladdkaka med ljuvlig smakav smörkola. Kladdkaka behöver ju inte bara smaka choklad utan som i detta fall kan man med en burk karamelliserad mjölk ge kakan smörkola smak och en ljuvlig sådan
Det här receptet har en gudomligt god kladdig fyllning av kakao och nutella, toppat med en söt fudge frosting som är så god att vi på myTaste inte kan få nog av den
Idag bakade jag de här super goda fudgebrownie cookiesen för typ femte gången den här månaden. Klicka upp smeten i 10 stycken på en plåt med bakplåtspapper. Låt kakorna vila på plåten i rumstemperatur i ca 30 minuter medan du låter ugnen värmas upp till 175 grader. Grädda kakorna i mitten av ugnen i ca 12 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.