I detta inlägget tänkte jag ge lite lins/bönfakta då det är en bra källa till bla. protein. Längst ner hittar ni dessutom en snabb beskrivning av en snabb lunch med pasta och köttfrisås
Så jag tänkte bjuda på 10 snabba fakta som ni kanske inte hade någon aning om. Idag när jag kom hem så hade jag kycklingfilé som väntade på att stekas upp och då jag inte planerat att träna idag så fick jag hålla nere kolhydraterna lite
Proteinbars ökar i popularitet och ersätter allt från reguljära måltider till fikatilltugget. Faktum är att dock att många ”köpe” proteinbars kan likställas med en godisbit fast med högre proteinvärde
Skiljer det verkligen så mycket mellan de olika mjölsorterna. Är något nyttigare än det andra. Vad är syftet med att byta ut vetemjöl mot andra mjölsorter
Proffs på det sätt som man blir av att enbart ha Googlat sig till fakta (hrm hrm), satte jag i lördags sekatören i både körsbärs- och äppelträdet hemma och gav båda träden en lite prydligare frisyr
Lite fakta om styckningsdetaljen Rumpstek. Jag är verkligen inne i en chiliperiod just nu. Hittade en rumpstek i frysen som jag ugnsbakade med fetaost, kalamataoliver och chiliflakes
Boken ger ut av Bonnier Fakta och är fotograferad av Frida Wismar. 1. Börja med chokladbollssmeten. Mixa de torra ingredienserna till ett fint pulver i en matberedare
(Fakta ifrån Ica. Jag måste ha mina två koppar kaffe per dag och eftersom jag även måste ha mjölk och socker i kaffet för att jag ska tycka det är gott så har jag allt eftersom dragit ner på sockret i kaffet
”Baka med godis” är skriven av Jenny Warsén och ges ut av Bonnier Fakta. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienser till bottnen i en bunke och arbeta ihop till en deg
Lite fakta om misosoppan och en traditionell japansk frukost. Ett av mina favoritländer med spännande mat är Japan, så japanskt matlagning (och kultur) är troligtvis ett inslag som kommer dyka upp i den här bloggen ganska ofta, eftersom jag tycker om att laga japansk mat
Boken ges ut av Bonnier Fakta och är fotograferad av Marcus Lawett. Lägg vingarna i dubbla plastpåsar, häll över soja och ca 1/2 dl citronsaft och låt marinera över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.