Hallå därDå var man där igen, FREDAG. Förstår inte hur fort veckorna går. Detta åt vi förra fredagen tillsammans med en god vän, mmmm, oh ja, det smakade riktigt mumsigt
I morgon ser jag fram emot att få äta lite rester av kycklingcannelonin jag gjorde till familjen. Idag har jag gjort det man INTE får göra när man följer 5
Igår stod strimlad stekt kycklingfilé i pitabröd på menyn. En favorit för både stor och liten här. Jag hade köpt hem hot tacosås till L och min favorit, pineapplesås, till mig själv men så började jag att rensa i kryddskåpet under eftermiddagen och i en plastburkarna med påskryddor i hittade jag en påse öppnad fajitakrydda med fortfarande fräscht innehåll
Jag gör ofta egna kryddblandningar. Jag vet vad som är i dem (inga konstiga tillsatser) och de ökar chanserna att få till den rätta smaken på mat från världens alla kök
Sätt ugnen på 200 g. Blanda fraiche, philadelphiaost och ost. Bred botten på en gratängform med det. Fräs finhackad gul lök, strimlad paprika och vitlök i smör/olja
Igår gjorde vi hemmagjorda ekologiska hamburgare med bröd till middag. Det smakar så mycket bättre med egna hamburgare tycker jag och så vet man precis vad som finns i
Fyll din Stand ‘N’ Stuff tortilla med din fajitakryddade kyckling och toppa med fräscha tärnade tomater, strimlad sallad, tacosalsan och riven ost – sedan är det bara att äta och njuta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.