Hallå därDå var man där igen, FREDAG. Förstår inte hur fort veckorna går. Detta åt vi förra fredagen tillsammans med en god vän, mmmm, oh ja, det smakade riktigt mumsigt
Koka upp pastavatten. Hacka lök, paprika, vitlök, jalapeños och kyckling i bitar efter eget tycke. Krydda och fräs först kycklingen lägg den sedan åt sidan, stek därefter grönsakerna mjuka och ha tillbaka kycklingen i stekpannan
Sötpotatisklyftor i ugn kan alltså utgöra en något lite mer hälsosamt och fiberrikt alternativ till vanlig potatis och smakar precis lika bra, om inte bättre
Igår stod strimlad stekt kycklingfilé i pitabröd på menyn. En favorit för både stor och liten här. Jag hade köpt hem hot tacosås till L och min favorit, pineapplesås, till mig själv men så började jag att rensa i kryddskåpet under eftermiddagen och i en plastburkarna med påskryddor i hittade jag en påse öppnad fajitakrydda med fortfarande fräscht innehåll
Jag gör ofta egna kryddblandningar. Jag vet vad som är i dem (inga konstiga tillsatser) och de ökar chanserna att få till den rätta smaken på mat från världens alla kök
Sätt ugnen på 200 g. Blanda fraiche, philadelphiaost och ost. Bred botten på en gratängform med det. Fräs finhackad gul lök, strimlad paprika och vitlök i smör/olja
Vi serverade hamburgarna med aioli och sötpotatisklyftor kryddade med fajitakrydda. Igår gjorde vi hemmagjorda ekologiska hamburgare med bröd till middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.