Jättegod västerbottenpaj med kantareller. Den här goda västerbottenpajen åt vi till kräftorna i söndags och den gjorde stor succé och det var riktigt gott med kantareller i pajen, annars kan det blir lite väl mycket bara ostsmak för mig
En annan Halv åtta hos mig-favorit är denna. Honungsgratinerad och prosciuttolindad chèvreost som den öländska bloggaren Marika Kopp Axén aka Inredningsfrun stod för
Tweet Pin It Skriv utFörrätter kan vara lite knepigt ibland, vi tycker att det inte ska ta för mycket fokus från varmrätten och samtidigt så vill man inte att det ska ta alltför lång tid att göra heller
Strimla kycklingen och bryn den i en stor stekpanna med smör. Salta och peppra. Skala och hacka vitlöken och lägg ner i pannan tillsammans med sköljd spenat och strimlade tomater
Det här är ett recept jag har serverat vid många tillfällen. Jag fick det för många år sedan av en kollega och det vann en tävling som ICA kuriren arrangerade för många år sedan
(klicka på bilden, för en större bild)Potatisen får härligt krispiga och sötsalta skal1 kg färskpotatis2 msk olivolja1 msk balsamvinäger1 msk honung1 msk salt1 rödlök1 knippe gräslök, finskuren- Sätt ugnen på 225˚