Att äta så är det mest självklara som finns, men många av oss har ändå glömt hur…. Att räkna kalorier förstärkeruppfattningenatt maten är något som måste kontrolleras och något som är farligt i för stor mängd
-) Så jag är långt ifrån trött på köttbullar och jag har inte ett dugg emot att stå en stund och rulla dem, trots måndag kväll efter första arbetsdagen på ganska lång tid
I senaste Allt om Mat sätter de betyg på pizzabottnar med tomatsås och jag lyckades visst pricka in en av de sämre sorterna med den pizza jag gjorde för några dagar sedan men det blev gott nog ändå
Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
En ganska upprörande titel, men efter att ha läst två otroligt avslöjande böcker om vad dagens industriframställda mat består av och hur det tillverkas så är jag inte längre ett dugg fundersam över varför så många får cancer
Så, varförinte göra slag i saken, och tillåta mig av frossa i det godaste. Det blir inte sämre av att tjinuskin pimpats med rostade, hackade pecannötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.