Krydda önskat antal fläskkotletter medpaprikapulver, salt. G har gjort sintallrik fotoredo ♥. av med två msk crème fraiche, soja, buljong, dragon, söt senap, gelé, salt och
Rör ut vetemjölet medlite vatten eller steksky. Blanda alla ingredienserna och låt koka upp. När såsen är i den konsistens du önskar, smaka av och tillsätt eventuellt av med mer gelé, soja eller vinäger
Blanda ströbröd med grädde och tillsätt därefter färs, den mjuka löken och övrigaingredienser. En tomatsås kan också funka, men i kväll blev det alltså gräddsås
Smält margarinet om du inte har flytande och rör ut vetemjölet så det inte är några klumpar och häll på grädden och mjölken, rör så att det blandas medsmörblandningen, smula ner buljongtärningarna och rör ut, smaka av med salt och peppar och soya för både smak och färg
Fördelen med stek är att det går bra att förbereda och sen äta kall eller ljummen tillsammansmed goda tillbehörSteken gned jag ini salt, peppar, paprikapulver, torkad ingefära och rapsolja
Koka ihop allt (vänta medMaizena och soja) på låg temp. En god gräddsåsvispasihopi ett nafs. Den här såsen passar till köttbullar, pannbiff, köttfärslimpa, stek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.