Ingredienser Portioner. 4 900 g potatis 4 kycklingfiléer 150 g fetaost 2 dl gräddfil 1 gurka Att ha hemma 2 tsk oregano salt peppar 2 tsk olja 1 vitlöksklyfta Lägg till i inköpslistan
Skär paprikorna i halvor på längden och ta bort kärna ur dem. Fredagen är här och kanske vill en äta något lite mer "lyxigt", men som ändå inte kräver alltför mycket jobb
Jag tycker det lätt kan bli lite torrt och trist. Att fylla kycklingfilé kan råda bot på detta och om man dessutom gör ett gott tomatsmör att ha på blir den genast mycket mer spännande
Bryn köttfärs och svamp i stekpannan, krydda med salt och peppar. Skölj och skär purjolöken i skivor, ha i den i pannan och fräs ihop med färs och svamp, lägg i buljong tärningen och slå på vatten och grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.